CAT / ESP

 

 

 

 

 

 

TALLER DE BOMBOLLES

Contracta les nostres bombolles talleristes, elles saben molt bé que fer, l'èxit està assegurat!! Taller per a totes les edats, completament familiar, tots compartint la mateixa experiència fent bombolles de diferents mides i amb material súper original i divertit. Bombolles petites, mitjanes, grans, cúmuls, parets verticals, cucs de sabó, amb fum i molt més, i així quedar "embovat i bombollat".


L'activitat està dinamitzada per dos "borbollaires" (monitors) que us explicaran el funcionament dels diferents estris i aniran fent bombolles especials i estrambòtiques! T'imaginaries agafant una bombolla amb la mà? Nosaltres t'explicarem com fer-ho i mil bogeries més! Les nostres bombolles estan preparades i esperant perquè les facin volar! La duració és a partir d'una hora, ideal per realitzar-la l'exterior i amb possibilitat de sonorització, es necessita una presa d'aigua.

Si tens algun dubte, si vols saber més de les nostres úniques i inigualables bombolles, si vols conèixer-les en persona, no dubtis en contactar amb nosaltres, estarem encantats d'escoltar-te. Ens adaptem a diferents propostes!

 

 

 

 

 

 

 

 

wazabannerbaixfazebu

TALLER DE BOMBOLLES DE SABÓ